Reliance Mall

Architecture

440,000 SFT
Surat

(Nearing Completion)

A green field site for one of India’s biggest corporate, Reliance is situated in Gujarat’s fastest growing city. The building includes two level basement parking, office blocks, food courts, restaurants, 3 screen multiplex over and above the retail spaces typical to any mall. On completion, it would be one of the largest malls in Surat.

The large front plaza with landscape and water bodies is unique and will add on to the attraction for the mall. There are two points of access for walking customers – from the main road and from the south side. Various vertical circulation options including travelators and escalators positioned in the center of the mall will keep the customers at ease to move between different floors.

Centrally placed glazing on the long side of the mall facing the main street will give the opportunity to customers to know the scale and activities of the mall.

Back